Home Po potpisivanju ugovora
Po potpisivanju ugovora PDF Print E-mail

Procjenjivanje

Uspostavljanje odgovarajućeg sistema procjene izvedenih radova izvođača i konsultanata u zavisnosti od originalnog ugovora i vremenskog okvira plaćanja. Dobro postavljen i odgovarajuć proces će osigurati smanjenje rizika za klijenta za preplaćivanje i /ili konflikt sa izvođačima oko ispravnog i prihvatljivog plaćanja.

Varijacije

Uspostavljanjem sistema za izdavanje varijacija i promjena za pakete radova, odgovarajući sistem osigurava da sva dodatna sredstva  koja su potrebna za takvu promjenu budu odobrena prije izvođenja radova  / promjena. Ovo će takođe biti dodato u završni račun ugovora i biće predmet izvještaja kako je i potrebno.

Nadgledanje i izvještavanje o računu

Jednom kada su ugovori uspostavljeni sa izvođačima i konsultantima, oni će stalno biti nadzirani i poređeni bilo sa originalnih budžetom ili originalnim ugovorom, izvještaj se pravi na dvonedeljnom ili mjesečnom nivou u zavisnosti od zahtjeva klijenta da bi se osiguralo da klijent bude u potpunosti informisan svo vrijeme. 

Finalno računovodstvo

Kompilacija i pregled računa da bi se sabrao finalni račun za prezentaciju klijentu ili izvođaču za pregovore i usklađivanje  sa originalnim budžetom ako se traži. Sastanci i pregovori sa izvođačima i podizvođačima u zavisnosti od tipa ugovora  da bi se osiguralo korektno zatvaranje računa i obezbjedile preostale uplate. 

 

 
 

News

Construction Projects in Montenegro

Montenegro is a country with a huge development potential, and a range of investors have already started or will shortly start building large scale projects on the Adriatic coast, including marinas, exclusive resorts, hotels, luxury residential villages etc. We believe this will open interesting opportunities to highly experienced professionals from construction, real estate management, hospitality and hotel management, or sales and marketing. We are always happy to speak with anyone interested in new career opportunities within this region.    

Read more...
 
New Office in Slovenia
We have opened a new office in Ljubljana. We are up and running, contact us at jobs@connectu.si or check out our contacts.    
Read more...
 
International School in Montenegro
New International School in Montenegro - successfully completed recruitment of the team and newly opened as off September 2010    
Read more...
 
International Construction Jobs
We are growing - grow with us! Wide range of career opportunities for professionals in construction industry.   
Read more...
 
Employment of Foreigners in Montenegro
We can help you with new regulations for employing foreigners in Montenegro.   
Read more...