Home Naš tim
“Umjetnost dobrog poslovanja je u uspješnom posredovanju.
Naš tim PDF Print E-mail

Jolyon Richard Gough – Vlasnik i direktor

Jolyon je stručnjak u oblasti građevinarstva sa internacionalim iskustvom. Njegova služba u RAF (Britanske kraljevske vazduhoplovne snage) odvela ga je u mnoge zemlje van rodne Škotske (Norveška, Amerika, Foklandska Ostrva, Montevideo, Brazil). Prateći interes u građevinskoj industriji po napuštanju vojske, prvo je završio Bačelor stepen u oblasti praćenja troškova i količina, a zatim je postao član Kraljevskog Instituta Sertifikovanih Manadžera troškova i količina. Jolyon ima 12 godina iskustva u industriji na različitim radnim pozicijama od Menadžera troškova i količina, preko Senior Komercijalnog Menadžera, i proveo je 12 godina kao Menadžer količina i troškova u Škotskoj, Češkoj i Slovačkoj republici, Iraku kao Viši Menadžer troškova i količina i Komercijalni Menadžer u Basri vazduhoplovnoj bazi, i Viši Komercijalni Menadžer u Crnoj Gori. Njegovo iskustvo podrazumijeva rad sa vodećim internacionalim konsultantskim kućama, kao i rad direktno kao predstavnik klijenta.

 

Zuzana Pocsova – Izvršni Direktor, Menadžer internacionalnog poslovanja

Zuzana je stručnjak u HR oblasti (ljudski resursi) sa internacionalnim iskustvom, sa 7 godina rada u regrutovanju i HR konsaltingu i 4 godine menadženta u oblasti ljudskih resursa i iskustva razvoja organizacije u Centralnoj i Zapadnoj Evropi. Zuzana je bila dio prelaznog tima u procesu pripajanja velike finansijske institucije, a kasnije se pridružila internacionalnoj mreži kompanija pružajući usluge regrutovanja, spoljnjeg regrutovanja i sličnih servisa. Uspješno je osnovala četiri kopanije u Slovačkoj, Francuskoj, Crnoj Gori i Sloveniji i posjeduje strast za upravljanje ljudima i razvojem ljudskih resursa. Najviše uživa kada pronalazi prave kandidate za izuzetno zahtjevne pozicije. Zuzana se na Balkan doselila 2008 i trenutno provodi svoje vrijeme živeći i radeći između Slovenije i Crne Gore.

 

Suzana Obradovic – Predstavnik u Crnoj Gori  

Suzana je lokalni stručnjak za traženje i selekciju kadrova. Prošla je obuku ConnectU metodologije regrutovanja i tokom dvije godine rada asistirala je u velikom broju uspješno zatvorenih konkursa od početničkih pozicija, pa sve do menadžment nivoa. Osim regrutovanja, Suzana posjeduje znanje u oblasti radnog prava i sve pojedinosti vezane za dozvole, registraciju i regulative pri zapošljavanju. Uspješno je radila na više upravljačkih projekata za neke od naših najvećih klijenata. Uživa u zapošljavanju kvalitetnih kandidata na radnim mjestima koja im se dopadaju i istovremenom ispunjavanju zahtjeva klijenata. Prije priključivanja ConnectU timu radila je dvije godine u regrutovanju u pomorskoj industriji.

 

Kim Turk Krizanec – Predstavnik u Sloveniji

Kim je iskusan projekt menadžer i istraživač u Sloveniji, ali i inostranstvu. Radila je kao istraživač u poslovnoj i akademskoj oblasti, stičići tako iskustvo u korporativnoj oblasti, socijalnoj odgovornosti i konkurentnosti. Kroz zadnji projekat koji je vodila razvila je jake organizacione i menadžment sposobnosti. Njeno formalno obrazovanje proteže se na oblasti od sociologije do ekonomije, poslovanja i preduzetništva, što joj daje znanja u oblasti prava, marketinga i pregovaračkih poslova. Kim gradi dobre odnose sa ljudima, posjeduje dobre komunikativne sposobnosti, lako uspostavlja kontakte sa ljudima  što je dodatni plus u poslovima koji su direktno vezani za međuljudske odnose. Koristeći svoja znanja i iskustva Kim gradi jake odnose sa svojim klijentima i kandidatima, prepoznajući njihov potencijal. Bori se da nađe najbolja rješenja za karijere svojih kandidata, vodeći ih na njihovom putu ka uspjehu i praveći prave veze između njih i njihovih budućih poslodavaca.

 

 
 

News

Construction Projects in Montenegro

Montenegro is a country with a huge development potential, and a range of investors have already started or will shortly start building large scale projects on the Adriatic coast, including marinas, exclusive resorts, hotels, luxury residential villages etc. We believe this will open interesting opportunities to highly experienced professionals from construction, real estate management, hospitality and hotel management, or sales and marketing. We are always happy to speak with anyone interested in new career opportunities within this region.    

Read more...
 
New Office in Slovenia
We have opened a new office in Ljubljana. We are up and running, contact us at jobs@connectu.si or check out our contacts.    
Read more...
 
International School in Montenegro
New International School in Montenegro - successfully completed recruitment of the team and newly opened as off September 2010    
Read more...
 
International Construction Jobs
We are growing - grow with us! Wide range of career opportunities for professionals in construction industry.   
Read more...
 
Employment of Foreigners in Montenegro
We can help you with new regulations for employing foreigners in Montenegro.   
Read more...