Home Generalne pojedinosti
Generalne pojedinosti PDF Print E-mail

Baza izvođača

Istraživanje će biti sprovedeno lokalno, ali ako se traži i internacionalno istražujući i kontaktirajući izvođače koji su primjereni veličini projekta. Prekvalifikacioni dokument će biti pripremljen i odobren od strane klijenta da bi se izdao najpogodnijim izvođačima, kada su vraćeni i provjereni onda se radi provjera referenci, uključujući program, troškove i kvalitet i kada je moguće pregled komentara o održavanju objekata na predhodnim projektima. Ako se tako traži izvođač se biti pozvan na lokaciju klijenta da prezentuje kompaniju i odgovori na pitanje koja klijent može imati.

Baza dobavljača

Istraživanje lokalnih dobavljača za opremu i materijale na osnovu zahtjeva klijenta, provjera referenci od korisnika na predhodnim projektima. Ako je odgovarajuće dobiti uzorke, troškove materijala i uspostavljanje uslova i načina plaćanja.

Istraživanje ekološkog segmenta

Razmatranje zahtjeva klijenta da uključi ili razvije ekološki opravdane elemente u okviru projekta. Konsalting o BREAM or LEED areditacijama i najbolje odgovarajućim izvorima radi potpune procjene daljih lokalnih i internacionalnih informacija. Ovaj element može zahtjevati da bude uključen u tendere i ponude izvođača i konsultanata da bi se osiguralo da sve strane rade na istom nivou zahtjeva klijenta. 

 

 
 

News

Construction Projects in Montenegro

Montenegro is a country with a huge development potential, and a range of investors have already started or will shortly start building large scale projects on the Adriatic coast, including marinas, exclusive resorts, hotels, luxury residential villages etc. We believe this will open interesting opportunities to highly experienced professionals from construction, real estate management, hospitality and hotel management, or sales and marketing. We are always happy to speak with anyone interested in new career opportunities within this region.    

Read more...
 
New Office in Slovenia
We have opened a new office in Ljubljana. We are up and running, contact us at jobs@connectu.si or check out our contacts.    
Read more...
 
International School in Montenegro
New International School in Montenegro - successfully completed recruitment of the team and newly opened as off September 2010    
Read more...
 
International Construction Jobs
We are growing - grow with us! Wide range of career opportunities for professionals in construction industry.   
Read more...
 
Employment of Foreigners in Montenegro
We can help you with new regulations for employing foreigners in Montenegro.   
Read more...